Ontdek de Crispy Chicken Burger van Mekkafood

Mekkafood Crispy Chicken Burger op bordTijdens onze recente bezoek aan de Horecava werden we aangenaam verrast door de nieuwste snack van MekkaFood: de Crispy Chicken Burger. Deze burger, met een gewicht van 90 gram, belooft een perfecte combinatie van knapperigheid en malse kip. Net als alle andere snacks van Mekkafood is deze snack halal.

Multifunctionele bereidingsmogelijkheden
Wat deze Crispy Chicken Burger extra aantrekkelijk maakt, is de veelzijdigheid in bereiding. Of je nu een pan, airfryer, frituurpan of oven gebruikt, deze burger staat garant voor gemakkelijke bereiding. Of je hem nu op een broodje legt, naast een gerecht serveert, over een salade strooit, in een wrap wikkelt, de mogelijkheden zijn eindeloos. MekkaFood geeft je de vrijheid om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten en deze veelzijdige burger in allerlei gerechten te integreren. De Crispy Chicken Burger is beschikbaar in een verpakkingen voor de consument van 4 stuks. Voor horecagelegenheden biedt MekkaFood een grotere verpakking van 20 stuks aan.

Mekkafood Crispy Chicken_Burger

Mekkafood Crispy Chicken Burger op bord

Smaaktest: burger maakt alles waar
Nadat we de Crispy Chicken Burger aan een grondige smaaktest onderwerpen, kunnen we vol enthousiasme bevestigen dat deze burger zijn belofte waarmaakt. De combinatie van een heerlijke krokante buitenkant en sappige, malse kip vanbinnen is simpelweg onweerstaanbaar. Bovendien leent de burger zich uitstekend voor personalisatie. Voeg wat knapperige sla, verse tomaat en jouw favoriete saus toe, en je hebt in een handomdraai een voortreffelijke kipburger op je bord.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *